گروه فضای مجازی: مدیر پایگاه وبلاگنویسان ارزشی معتقد است باید برای حمایت از بلاگران دینی و این نوع وبلاگنویسی سایتهای واسطی ایجاد شوند تا از این طریق ارتباط دولت و بلاگران به صورت غیر مستقیم برقرار شده و برای بلاگران خوراک فکری تهیه شود.
علی کریمی، مدیر پایگاه وبلاگنویسان ارزشی در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، درباره ظرفیتهای وبلاگنویسی برای اشاعه مفاهیم دینی در کشور گفت: وبلاگ به عنوان یک رسانه بویژه بعد از جنگ غزه و موج وبلاگنویسی در حمایت از فلسطین مطرح شد و مسئولان پس از این قضیه متوجه ظرفیتهای این ابزار برای پیشبر اهداف انسانی و الهی شدند.
وی ادامه داد: وبلاگنویسی طی چندین سال اخیر متحول شده است و پیش از این وبلاگنویسی تنها به عنوان دلنوشته یا دفتر خاطرات مطرح بود ولی در حال حاضر وبلاگها بسیاری فعال و وارد عرصههای دینی و ارزشی شدهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر یک جبهه از وبلاگنویسان ارزشی و دینی به وجود آمده است و روزانه تعداد زیادی وبلاگ با موضوع دینی ایجاد میشود و بسیاری از این وبلاگهای عمومی نیز در راستای احیا ارزشهای دینی فعالیت میکنند.
کریمی با بیان اینکه وبلاگنویس متخصص دینی کم شمار است، گفت: بسباری از بلاگران دینی ما جوان هستند و سنشان بین 15 تا 25 سال قرار دارند؛ این وبلاگنویسان در مقایسه با متخصصان دینی کم توان هستند ولی در عین حال شور و انگیزه آنها یک نقطه قوت است.
وی ادامه داد: محتوای مناسب برای وبلاگهای دینی کم است و اگر بخواهید موضوعی را جستجو کنید متون و مقالات تحلیلی واقعاً کم است و اکثراً بدون منابع هستند و یا منابع آن تکراری است.
وی افزود: در اینجا دولت باید کار بستر سازی را انجام دهد چراکه دولت خودش بلاگر دینی تربیت نمیکند پس باید از یک طرف محتوای وبلاگهای دینی را فراهم کند و به تولید محتوا کمک کند.
این فعال فضای مجازی با اشاره به اینکه باید یک سایتهای واسطی نیز بین دولت و بلاگران دینی وجود داشته باشد، گفت: مثلاً پایگاه وبلاگنویسان ارزشی و سایتهای اینچنینی میتوانند به صورت دو طرفه با دولت و بلاگران ارتباط برقرار کنند تا به تولید محتوای ارزشی و دینی در فضای مجازی و افزایش آن کمک کنند.
در اینجا دولت باید کار بستر سازی را انجام دهد چراکه دولت خودش بلاگر دینی تربیت نمیکند پس باید به نوعی محتوای وبلاگهای دینی را فراهم کند و به تولید محتوا کمک کند |
وی تأکید کرد: باید کمک کرد تا منابع تکثر و تنوع داشته باشد و محتوای دینی افزایش یابد.
وی درباره دلایل رکود وبلاگنویسی دینی در کشور گفت: البته فضای عمومی وبلاگها دچار رکود شده است و این بیشتر متأثر از فضای اجتماعی است؛ وبلاگهای دینی تخصصی و حرفهای نیستند و بیشتر بلاگر دینی ما مناسبتی کار میکنند، به طور مثال در فضای انتخابات این بلاگران فعال شدند و یا در مناسبتهای مذهبی مختلف فعال میشوند که این یکی از نقاط ضعف ماست.
کریمی درباره تاسیس انجمن وبلاگنویسان دینی و فواید و معایب آن گفت: اگر انجمن بخواهد اهداف راهبردی را دنبال کند باید از ایجاد سایتهای واسط حمایت کند چون ورود دولت به صورت مستقیم جواب نمیدهد بنابراین باید بلاگران توانمند را برای ایجاد سایتهای واسط جذب و حمایت کرد تا بین دولت و بلاگران ارتباط برقرار کرد و از این طریق کیفیت وبلاگهای دینی را افزایش داد.
رهبر فرزانه انقلاب می فرمایند:
… اسلام به مسئله عفاف زن اهمیت میدهد؛ البته عفاف مرد هم مهم است. عفاف، مخصوص زنان نیست؛ مردان هم باید عفیف باشند؛ منتها چون درجامعه، مرد به خاطر قدرت جسمانى و برترى جسمانى، میتواند به زن ظلم کند و برخلاف تمایل زن رفتار نماید، روى عفت زن بیشتر تکیه و احتیاط شده است.
شما امروز هم که در دنیا نگاه کنید، مىبینید یکى از مشکلات زنان در دنیاى غرب، به خصوص در کشور ایالات متحده امریکا، همین است که مردان با تکیه به زورمندى خودشان، به عفت زن تعدى و تجاوز مىکنند. آمار منتشر شده از سوى مقامات رسمى خود آمریکا را من دیدم که یکى مربوط به دادگسترى آمریکا و یکى هم مربوط به یک مقام دیگرى بود. آمارها واقعاً وحشتانگیز است؛در هر شش ثانیه، یک تجاوز به عنف در کشور آمریکا صورت مىگیرد! ببینید چقدر مسئله عفت مهم است.(??/?/????- دیدار با اجتماع زنان در ورزشگاه آزادی- متن کامل
شبکه وبلاگی -ارتباطی دانشجویان ارزشی دانشگاههای مشهدمقدس با همکاری جبهه وبلاگی غدیر برگزار می کند:ما دانشجویان ارزشی به عنوان افسران جوان جنگ نرم، حق خود می دانیم که وضع موجود را نوعی هنجار شکنی و دهن کجی ابتداً به این اصل خدشه ناپذیر اسلامی و سپس به اعتقادات توده های عظیم مردم مسلمان و انقلابی ایران و علی الخصوص قشر جوان متدین دانسته و بدینوسیله اعتراض و ابراز انزجار خود را از این امر اعلام می داریم.
- پس از مدتها، این روزها تحرکاتی بین بزرگان جامعه مبنی بر برخورد با پدیده بدحجابی و یا بهتر گوییم بی حجابی، در حال اتفاق است.
مسئولین محترم بدانند که امت حزب الله هیچگاه اجازه نخواهند داد تا ارزش های جامعه اسلامی در پیچ و خم تعارفات و ساختارهای اداری به فراموشی سپرده شود.
چنانچه مایل به شرکت در این جنبش هستید کافیست یک پست(و یا بیشتر) را در وبلاگتان به مبحث حجاب وعفاف اختصاص دهید(مطالب میتواند شامل تحلیل، مقاله، عکس، شعر، حدیث، دستنوشته، سخنی از بزرگان یا شهداو….در مورد حجاب باشد)
- وبلاگ هایی که در این طرح می توانند شرکت کنند که حداقل یک پست مرتبط با حجاب داشته باشند. ایشان، با ذکر آدرس پست وبلاگ مرتبط، در قسمت نظرات، ما را مطلع کنند.
-بیانیه پایانی وبلاگنویسان پس از اعلام اتمام برنامه، قرار خواهد گرفت وانشاالله به امضای سایر وبلاگ نویسان خواهد رسید.
-باشد که با شرکت در این طرح بتوانیم بخشی از وظیفه خود را در راستای احیای این یادگار حضرت زهرا(س) ادا کنیم.
برای مشارکت و دریافت لوگو اینجا را کلیک کنید