سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گروه فضای مجازی: مدیر پایگاه وبلاگ‌نویسان ارزشی معتقد است باید برای حمایت از بلاگران دینی و این نوع وبلاگ‌نویسی سایت‌های واسطی ایجاد شوند تا از این طریق ارتباط دولت و بلاگران به صورت غیر مستقیم برقرار شده و برای بلاگران خوراک فکری تهیه شود.

علی کریمی، مدیر پایگاه وبلاگ‌نویسان ارزشی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، درباره ظرفیت‌های وبلاگ‌نویسی برای اشاعه مفاهیم دینی در کشور گفت: وبلاگ‌ به عنوان یک رسانه بویژه بعد از جنگ غزه و موج وبلاگ‌نویسی در حمایت از فلسطین مطرح شد و مسئولان پس از این قضیه متوجه ظرفیت‌های این ابزار برای پیشبر اهداف انسانی و الهی شدند.

وی ادامه داد: وبلاگ‌نویسی طی چندین سال اخیر متحول شده است و پیش از این وبلاگ‌نویسی تنها به عنوان دل‌نوشته یا دفتر خاطرات مطرح بود ولی در حال حاضر وبلاگ‌ها بسیاری فعال و وارد عرصه‌های دینی و ارزشی شده‌اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر یک جبهه از وبلاگ‌نویسان ارزشی و دینی به وجود آمده است و روزانه تعداد زیادی وبلاگ‌ با موضوع دینی ایجاد می‌شود و بسیاری از این وبلاگ‌های عمومی نیز در راستای احیا ارزش‌های دینی فعالیت می‌کنند.

کریمی با بیان اینکه وبلاگ‌نویس متخصص دینی کم شمار است، گفت: بسباری از بلاگران دینی ما جوان هستند و سنشان بین 15 تا 25 سال قرار دارند؛ این وبلاگ‌نویسان در مقایسه با متخصصان دینی کم توان هستند ولی در عین حال شور و انگیزه آن‌ها یک نقطه قوت است.

وی ادامه داد: محتوای مناسب برای وبلاگ‌های دینی کم است و اگر بخواهید موضوعی را جستجو کنید متون و مقالات تحلیلی واقعاً کم است و اکثراً بدون منابع هستند و یا منابع آن تکراری است.

وی افزود: در اینجا دولت باید کار بستر سازی را انجام دهد چراکه دولت خودش بلاگر دینی تربیت نمی‌کند پس باید از یک طرف محتوای وبلاگ‌های دینی را فراهم کند و به تولید محتوا کمک کند.

این فعال فضای مجازی با اشاره به اینکه باید یک سایت‌های واسطی نیز بین دولت و بلاگران دینی وجود داشته باشد، گفت: مثلاً پایگاه وبلا‌گ‌نویسان ارزشی و سایت‌های اینچنینی می‌توانند به صورت دو طرفه با دولت و بلاگران ارتباط برقرار کنند تا به تولید محتوای ارزشی و دینی در فضای مجازی و افزایش آن کمک کنند.

در اینجا دولت باید کار بستر سازی را انجام دهد چراکه دولت خودش بلاگر دینی تربیت نمی‌کند پس باید به نوعی محتوای وبلاگ‌های دینی را فراهم کند و به تولید محتوا کمک کند

وی تأکید کرد: باید کمک کرد تا منابع تکثر و تنوع داشته باشد و محتوای دینی افزایش یابد.

وی درباره دلایل رکود وبلاگ‌نویسی دینی در کشور گفت: البته فضای عمومی وبلاگ‌ها دچار رکود شده است و این بیشتر متأثر از فضای اجتماعی است؛ وبلاگ‌های دینی تخصصی و حرفه‌ای نیستند و بیشتر بلاگر دینی ما مناسبتی کار می‌کنند، به طور مثال در فضای انتخابات این بلاگران فعال شدند و یا در مناسبت‌های مذهبی مختلف فعال می‌شوند که این یکی از نقاط ضعف ماست.

کریمی درباره تاسیس انجمن وبلاگ‌نویسان دینی و فواید و معایب آن گفت: اگر انجمن بخواهد اهداف راهبردی را دنبال کند باید از ایجاد سایت‌های واسط حمایت کند چون ورود دولت به صورت مستقیم جواب نمی‌دهد بنابراین باید بلاگران توانمند را برای ایجاد سایت‌های واسط جذب و حمایت کرد تا بین دولت و بلاگران ارتباط برقرار کرد و از این طریق کیفیت وبلاگ‌های دینی را افزایش داد.


نوشته شده در  پنج شنبه 89/3/13ساعت  3:48 عصر  توسط علی کریمی 
  نظرات دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
موضع گیری های شاذ آقای مطهری(نامه به فرمانده سپاه)
پیامی آورده اند - شهدای غواص چه می گویند؟
کمپین من یمنی هستم
[عناوین آرشیوشده]