سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برخورد دوگانه آمریکا با تروریسم و استفاده ابزاری از آن برای نیل به مطامع خود شعار مبارزه با تروریسم آمریکا را با هاله ای از ابهام مواجه ساخته است . آمریکا زمانی حقوق بشر را برای تحت فشار قرار دادن دیگر کشورها دستاویز خود قرار داده بود و امروز هم مبارزه با تروریسم و مقابله با گسترش سلاحهای هسته ای را .
نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در سال 2000 به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان حمله کرد و همین موضوع و نیز سلاحهای اتمی دستاویزی بود برای تجاوز به عراق که تابحال آثاری از سلاحهای هسته ای در آن کشور اشغال شده بدست نیامده ولی عراق همچنان در اشغال است و مردم مظلوم آن کشور تاوان سلطه گری آمریکا را می پردازند .
شاید باور نکنید که در خود آمریکا بیش از 400 گروه و سازمان وجود دارد که با دولت مبارزه می کنند ولی با بمباران شدید رسانه ای هیچ اثر و ردپایی از آنها در رسانه های آمریکا دیده نمی شود ولی تا گروه کوچکی در کشورهای خاورمیانه بر علیه کشورشان بیانه ای صادر می کند و یا راهپیمایی و تحصن می کند ، رسانه های غربی با تمام توان از آن حمایت می کنند و اینگونه القاء می کنند که مردم از نظام حاکم ناراضی هستند و مبارزه همه جانبه ای در کشور هدف در حال انجام است .
درباره ترور و تروریسم همایشها و مجامع جهانی زیادی برگزار شده ، هزاران جلد کتاب و نشریه به چاپ رسیده ولی همچنان ترور و تروریسم ادامه دارد و بر دامنه آن افزون گشته و علت هم رفتار دوگانه غرب در این مورد بخصوص است .
آمریکا گروهک تروریستی منافقین را پناهنده سیاسی می نامند و به آنها اجازه می دهد تا عراق پایگاه داشته باشند . همان گروهی که هزاران نفر را در ایران و عراق ترور کردند و یا از گروهک پ.ک.ک و پژاک حمایت می کند ، چراکه این گروهها در راستای اهداف نامشروع آمریکا قدم برمی دارند و حضور آنها در منطقه به نفع استکبار است .
آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم به عراق حمله کرد و بیش از 100000نفر از مردم بیگناه آن کشور را به خاک و خون کشید ولی وقتی کشورهای منطقه می خواهند با تروریسم مبارزه عملی کنند مانع تراشی می کنند . ترور و تروریسم در هرشکلی باشد محکوم است و نباید آن را با منافع خود تعریف و تفسیر کرد . تروریست کسیست که برخلاف عرف و قوانین حاکم و بمنظور ایجاد رعب و وحشت ترور می کند ، حالا می خواهد طالبان باشد یا پژاک و یا پ.ک.ک باشد و یا منافقین .
علت اصلی عدم موفقیت مبارزه جهانی با تروریسم همین رفتارهای دوگانه غرب و در راس آن آمریکا بوده است . لشکر کشی به افغانستان و عراق و کشتار مردم آن کشور مجاز است ولی مبارزه با تروریستهای منطقه ای غیرمجاز است ! چه فرقی بین طالبان و منافقین و پژاک و پ.ک.ک وجود دارد ؟ همه اینها برخلاف فرهنگ حاکم بر جامعه و با حمایتهای خارجی و بمنظور براندازی حکومت حاکم ترور می کنند و همیشه حمایت از اقلیتی کوچک را بهانه قرار می دهند ولی تاریخ ثابت کرده این حمایتها دست آویزی بیش نیست و تروریستها به دنبال اهداف و منافع خود هستند .
گروهک تروریستی پژاک که اعتقادی به دین و مذهب ندارد و دین را افیون جامعه می داند در مناسبتهای دینی پیامهای تبریک و تسلیت برای مردم ارسال می کند و یا کشته های خود را شهید می نامد . در حالیکه بررسی اعتقادات و اندیشه های سرکردگان این گروهک نشان می دهد که آنان به اعتقادات مردم وقعی نمی نهند ولی باز هم برای عوام فریبی و در ظاهر هم که شده خود را مذهبی نشان می دهند .
در مقاله نیمه پنهان فریبکاران افکار و اندیشه های سرگرده پ.ک.ک را بررسی کردیم و در این یادداشت هم اصول عقاید و مشی حاکم بر گروهک تروریستی پژاک که بخشی و شعبه ای از پ.ک.ک است ، تیتر وار بررسی می شود تا خوانندگان بیشتر با ماهیت این نوع گروهها آشنا شوند .
گروهک تروریستی پژاک بخشی از پ.ک.ک هست که با حمایت مستقیم آمریکا تشکیل شده و از آنطرف مرزها به کشورمان تجاوز کرده و مردم ساکن در مناطق مرزی را آزار و اذیت می کنند . هیچ سنخیت اعتقادی و فکری بین مردم کرد منطقه با این گروهک وجود ندارد و افکار لائیک آنها را مردم و روحانیون کرد قبول ندارند و علت استمرار حضورشان فقط حمایت و پشتیبانی آمریکا و غرب است . همچنانکه سرگرده آن گروهک در سفر اخیرش به آمریکا ، قول همه نوع همکاری را داده و تضمین کرده تا اهداف دراز مدت نظام سلطه را در منطقه اجرا کند .

اعتقادات و مشی گروهک پژاک

الف) پژاک  و زن  :

1ـ نفی نظام خانواده مبتنی بر شوهر و زن .
2ـ اعتقاد به اشتراک جنسی در جامعه (بی بند باری جنسی)
3ـ نفی سنت ها و آدابی که اخلاق جنسی را تایید می کند.
4ـ نفی قیود خانواده از زن و جامعه مبتنی بر زن سالاری .
5ـ نفی اخلاق و نسبی شمردن آن در رفتارهای خانوادگی .
6- پژاک معتقد است اخلاق زائیده توهم و تصورات ناشی از دین گرایی و تقید به خانواده می باشد . که لازم است به طور کامل از صحنه تاثیرگذاری اجتماعی حذف گردد.

ب) پژاک و صهیونیسم :

1 ـ پژاک معتقد است قرابت و نزدیکی خاصی بین برگزیدگان فرزندان بنی اسرائیل و کرد وجود دارد.
2 ـ پژاک معتقد است کرد نژاد برگزیده و همراه کرد صهیونیزم و فرزندان بنی اسرائیل می باشد.
3 ـ پژاک معتقد است کرد دارای قابلیت های مشترک بین فرزندان یهود و کرد می باشد.
4 ـ پژاک با همانند سازی ایدئولوژی صهیونیزم نقشی مانند یهود برای کرد قایل می باشد.
5 ـ تفکر پژاک نشانه های روشنی از تاثیر پذیری از تئوری سین های یهود دارد.
6 ـ تفکر پژاک محصول فلسفه فکری مبتنی بر بینش صهیونیزم می باشد.
7 ـ تفکر پژاک مبتنی بر جایگزینی نژاد کرد به جای یهود می باشد.
8 ـ پژاک معتقد است آنچه که تاکنون ماموریت صهیونیزم بوده باید به کرد واگذار شود.
9 ـ پژاک معتقد است باید پیوند مشترک بین حکومت شمال عراق و اسرائیل ایجاد شود.
10- در تفکرآپو ئیسم نوعی قرابت و همسانی بین تفکر صهیونیزم و کرد گرایی مبتنی بر برگزیده بودن این دو نسل و آینده ساز بودن آن و رسالت تاریخی اینها و قرابت سر نوشت مشترک آنها می باشد. 

ج) پژاک و دین :

1- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص مظهر عقب ماندگی خاورمیانه می باشد.
2- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل نظام طبقاتی می باشد.
3- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص افیون جامعه می باشد.
4- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل ایست تمدنی می باشد.
5- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل دیکتاتوری و توجیه کننده وضعیت موجود می باشد.
6- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل بردگی زن می باشد.
7- دین به طور عام و اسلام به صورت خاص تخیل اقتدار متمرکز و توجیه گر ظلم و اجحاف اجتماعی می باشد.
8- در یک دید کلی دین به طور عام و اسلام به طور خاص را عامل عقب ماندگی و عدم تحول در مشرق زمین و به ویژه در ایران و خاورمیانه می دانند و اعتقاد دارند به منظور رسیدن به هدف مطلوب باید تمام مظاهر دین و حاکمیت های مبتنی بر دین از عرصه فردی و اجتماعی حذف گردد.

د) نتیجه

تفکر پژاک که از افکار و اندیشه های سرکرده آن (عبدالله اوجالان – معروف به آپو ) ناشی است با شاخه ها و جهت گیری ها و نگاه تحلیلی خاص به تاریخ و آنچه در آینده واقع خواهد شد ، ترسیم کننده واقعیتی تلخ در آینده خاورمیانه می باشد . بدین مفهوم که با تکیه بر قرابت و نزدیکی نژادی با صهیونیزم و ترسیم سر نوشت مشترک با قوم یهود و اعتقاد به برتری قوم کرد حتی نسبت به قوم یهود نوعی نژاد پرستی پان کردیسم را دنبال می کند که ضمن نفی اصول ثابت و پایه دار نظام اجتماعی در سطح خاورمیانه ازجمله دین به طور عام ، اسلام به طور خاص و شیعه به طور اخص ، ملیت و غیرت ملی ، نفی نظام خانواده و ترویج نوعی بی بند وباری جنسی به نام دفاع از حقوق زن در صدد است با توجه به تحولات خاورمیانه به اهداف شیطانی خود تحت پوشش دفاع از مردم کرد دست یابد .
راستی نظام سلطه و در راس آن آمریکا ، به چه منظوری از چنین گروهکهایی حمایت و پشتیبانی می کند ؟ و چه ارتباطی با طرح خاورمیانه بزرگ و رویش اینگونه گروهکها وجود دارد ؟
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر / یاعلی

برای اینکه در نظر سنجی مجله تایم رئیس جمهور کشورمان رای بیشتری بیاورد ، قبل از کلیک دگمه SUBMIT بوسیله ذوزنقه لغزنده امتیاز را از عدد 5 به عدد 10 افزایش داده و بعد دگمه SUBMIT را کلیک نمائید و در ادامه با کلیک دگمه next و یا previous به صفحه کاندیداهای دیگر رفته و به همان شکل امتیازشان را مشخص نمائید .
یادتان باشد که میزان امتیازها دربالا بردن امتیاز دکتر موثر هست . مثلاً اگر به دکتر احمدی نژاد نمره 10 و به دیگران نمره 0 بدهید ، میزان علاقمندی شما به رئیس جمهورمان تعیین می شود . ضمناً هرکس فقط یکبار می تواند در نظر سنجی شرکت نماید (آی پی شرکت کنندگان کنترل می شود)
در عکس زیر صفحه نظر سنجی و نحوه انتخاب مشخص شده است .
برای شرکت در نظر سنجی کلیک نمائید

نحوه شرکت در نظر سنجی مجله تایم


نوشته شده در  جمعه 86/8/25ساعت  1:13 صبح  توسط علی کریمی 
  نظرات دیگران()

13 آبان در تاریخ انقلاب اسلامی برگی زرین و مقطعی حساس و مناسبتی پرخاطره و سرنوشت ساز است . در این روز حضرت امام خمینی (ره) از کشور تبعید شد و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی دانش آموزان معترض به رژیم طاغوت به خاک و خون کشیده شدند و بالاخره لانه جاسوسی شیطان بزرگ بوسیله دانشجویان انقلابی به تصرف در آمد .
در 13 مهر 1343 به دستور شاه ، پیشنهاد آمریکا مبنی بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی (کاپیتالاسیون)، به صورت یک لایحه قانونی در هیات دولت تصویب گردید . در همان سال مجلسین شورای ملی و سنا نیز آن را تصویب کردند . چندی بعد ، نشریه داخلی مجلس متن کامل سخنرانیها و گفتگوهای نمایندگان و رئیس دولت در زمینه این لایحه را منتشر کرد .
امام خمینی (ره) با درک عمق فاجعه از پای ننشسته و زبان به اعتراض گشودند . مساجد و مجالس پس از روشنگری امام محل اعتراض مردم به نوکری بی قید و شرط رژیم طاغوت به آمریکا شد . با اوج گرفتن اعتراضات مردمی ، رژیم  همه شیوه ها را برای آرام کردن ایشان به کار برد ، اما هیچ کدام کارساز نبود . فریبکاری و وارونه جلوه دادن حقایق ، بازداشت و زندان ، تهمت ، دروغ پردازی ، جو سازیهای کاذب ، تهدید و تطمیع ، وحشیگری و کشتار ، اختلاف افکنی و ... ، در برابر روح بزرگ امام (ره) بی اثر شده بود . تنها یک راه باقی مانده بود و آن تبعید امام بود .
در شب 13 آبان 1343 ، صدها کماندو و چترباز مسلح به همراه مزدوران ساواک به سرپرستی سرهنگ مولوی ( رئیس ساواک تهران ) بیت امام را در قم محاصره کرده ، از بام و دیوار به منزل امام یورش بردند و پس از ضرب و شتم خادمین منزل ، امام را دستگیر و به تهران انتقال دادند وبلافاصله رهبر کبیر انقلاب اسلامی را با یک هواپیمای نظامی از فرودگاه مهرآباد تهران به ترکیه تبعید کردند و به دنبال آن ساواک اطلاعیه ای را از رادیو تلویزیون و مطبوعات به شرح زیر منتشر کرد :

" طبق اطلاع موثق و شواهد و دلایل کافی چون آقای خمینی و تحریکات مشار الیه ، علیه منافع ملت و امنیت و استقلال و تمامیت ارضی کشور تشخیص داده شد ، لذا در تاریخ 13 آبان ماه 1343 ، از ایران تبعید گردید . "

دستگیری و تبعید امام با واکنش شدید اقشار مختلف مردم مواجه شد . شهرهای قم ، مشهد و تهران به حالت تعطیل درآمدند .

در بسیاری از شهرها تظاهرات به راه افتاد . حسنعلی منصور ، نخست وزیری که لایحه را به مجلس برده و از تصویب گذرانده بود ، به دست مبارزان به سزای اعمال ننگین خود در نوکری اربابانش رسید و نهضت اسلامی وارد مرحله جدید مبازره علنی با رژیم گردید .
14 سال بعد سربازان امام خمینی که در 13 آبان 1343 تازه متولد شده بودند با اوج گرفتن انقلاب اسلامی گوش به فرمان و پا در رکاب عرصه را بر رژیم سر سپرده طاغوت تنگ کردند تا جایی که رژیم علی رغم اعطا آزادی های ظاهری ، دانش آموزان معترض را به گلوله بست و برگی دیگر بر دفتر جنایات خود افزود .
صبح روز 13 آبان 1357 دانش آموزان در حالی که مدارس را تعطیل کرده بودند روبه سوی دانشگاه نهادند تا بار دیگر پیوندشان را با رهبر بت شکن خویش به جهانیان اعلام نمایند. نوجوانان و جوانان پرشور خداجو گروه گروه داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجویان و گروههای دیگری از مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردند. مأموران شاه، دانشگاه را به محاصره خود درآورده بودند تا چنانچه فریاد حق طلبانه از گلویی برخاست آن را با گلوله پاسخ دهند. دانش آموزان در کناره نرده ها و زمین چمن اجتماع کرده بودند و فریاد مقدس "الله اکبر" آنان فضا را می شکافت و تا فاصله های دور طنین می انداخت.

ساعت یازده صبح مأموران ابتدا چند نارنجک گاز اشک آور در میان دانش آموزان و دانشجویان پرتاب کردند. اجتماع کنندگان در حالی که به سختی نفس می کشیدند، صدای خود را رساتر کردند و با فریاد دشمن شکن "الله اکبر" لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افکندند. در این هنگام تیراندازی آغاز شد و لاله های انقلاب یکی پس از دیگری در خون غلتیدند جوانان با  فریاد الله اکبر و با شعارهای مرگ بر امریکا و مرگ بر شاه به شهادت رسیدند و انقلاب خونین اسلامیشان را تداوم بخشیدند و دشمنان اسلام را بیش از پیش به رسوایی و شکست کشاندند. در این واقعه 56 تن شهید و صدها نفر مجروح شدند. یکی از شاهدان عینی می گوید:

"شنبه 13 آبان سال 1357 ساعت 11 صبح، بیش از هفت هزار دانش آموز و دانشجو و دیگر طبقات مردم در محوطه دانشگاه تهران گرد آمده و عده ای سرگرم تماشای نمایشگاه عکس بودند و گروهی به سخنرانی گوش می کردند که ناگهان یک کپسول گاز اشک آور در هوا چرخید و روی زمین دانشگاه فرود آمد. عده ای سراسیمه به سوی در ورودی دانشگاه دویدند، ولی در همین موقع صدای تیراندازی بلند شد. سربازان از  پشت میله های دانشگاه به سوی مردم شلیک کردند. هنوز فریادهای "نترسید تیراندازی هوایی است" بلند بود که دانشجویی به زمین افتاد، از این لحظه به بعد دانشگاه و خیابان های اطراف آن به صحنه جنگ و گریز مبدل شد. دانشجویان و دانش آموزان قصد داشتند آن روز به سوی منزل مرحوم آیت الله طالقانی راهپیمایی کنند. درست هنگامیکه قصد داشتند از دانشگاه خارج شوند با تیراندازی ماموران مواجه شدند و به دنبال آن دانشگاه صحنه برخوردهای خونین شد. مجروحان توسط دانشجویان به بیمارستان منتقل شدند."

در همان ساعات اولیه نیروهای ضربت وارد دانشگاه شدند و دانشجویان و دانش آموزان برای مقابله با حمله آنان آتش افروختند و به دنبال آن مأموران پس از چند متر پیشروی مجبور شدند دانشگاه را ترک کنند .
با شدت گرفتن تظاهرات، مأموران شاه خیابان های اطراف دانشگاه و قسمتی از خیابان انقلاب را بستند و دانشجویان و دانش آموزان در خیابانهای اطراف پراکنده شدند. تظاهر کنندگان در خیابانهای جمهوری اسلامی و ولی عصر (عج) و خیابان های منشعب از آن آتش افروختند و با شعار الله اکبر و لا اله الا الله تظاهرات ادامه داشت .
ساعت دو بعداز ظهر مجدداً ماموران رژیم طاغوت بر روی دانشجویان و دانش آموزان که در داخل دانشگاه بودند، تیراندازی کردند که در همان لحظات اول عده ای از دانشجویان به زمین افتاده و در خون غلتیدند. دانشجویان و دانش آموزان با پلاکاردهایی که در آن شمار کشته شدگان دانشگاه را نوشته بودند و با دادن  شعار الله اکبر خمینی رهبر به راهپیمایی پرداختند. جنگ و گریز ماموران ساواک با دانشجویان و دانش آموزان تا پاسی از شب ادامه داشت …
امام خمینی (ره) در پیامی که به همین مناسبت از پاریس برای امت قهرمان ایران فرستادند، فرمودند:
"عزیزان من صبور باشید که پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است. ایران امروز جایگاه آزادگان است… من از این راه دور چشم امید به شما دوخته ام… صدای آزادیخواهی و استقلال طلبی شما را به گوش جهانیان می رسانم".
بالاخره خون شهدای دانش آموز و ملت به ثمر نشست و انقلاب اسلامی علی رغم مخالفت دنیای استکبار به پیروزی رسید و از اینجاست که موجودیت نظام سلطه با ظهور انقلاب اسلامی به چالش کشیده شد و دشمنان ملت انقلابی با درک شرایط و پیش بینی آینده انقلاب ، کمر به نابودی آن بستند .
یکی از مراکزی که در آسیب رسانی به انقلاب موثری داشت سفارت آمریکا در تهران بود که پس از تصرف آن بوسیله دانشجویان پیرو خط امام مشخص شد که این مکان لانه ای بود برای جاسوسان آمریکایی و برقراری ارتباط با دشمنان ملت و باز هم در 13 آبان و اینبار در سال 1358 استکبار مزه شکست را چشید و در جامعه جهانی تحقیر شد .
این حماسه ماندگار  که امام خمینی (ره) آنرا به حق ، انقلاب دوم و انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامید به دنبال تحرکات مشکوک و مداخله جویانه سفارت آمریکا در امور داخلی کشورمان به وقوع پیوست .
 در اوایل پیروزی انقلاب ، حرکتهایی صورت می گرفت تا جو سیاسی جامعه را پیچیده کرده و به نفع آمریکا پیش ببرد ؛ در چنین شرایطی امام خمینی (ره) بیانات قاطعی علیه ابرقدرتها به ویژه آمریکا ایراد فرمودند و فرمان مقابله با توطئه های استکبار را به تمامی دانش آموزان ، دانشگاهیان و طلاب علوم دینی صادر کردند .

دانشجویان مسلمان با درک فرمان امام ، در لبیک به فرمایش ایشان و وادار کردن آمریکا به استرداد شاه و اموال ملت ، تصمیم به تصرف سفارت آمریکا گرفتند پس از بررسی اسناد و مدارک به جا مانده در لانه جاسوسی اوج نفرت نظام سلطه از ملت ایران نمایان شد . اسناد خیانت نوکران داخلی آمریکا در چندین کتاب جمع آوری و به چاپ رسیده که متاسفانه همانند کتابهای ارزشمند استاد مطهری به دست فراموشی سپرده شده است .
با تسخیر لانه جاسوسی ماهیت چهره های سازشکار که در صحنه سیاسی کشور ظاهر شده بودند ، افشا گردید و روحیه بیداری ، هوشیاری و وحدت و همبستگی در جامعه اسلامی دمیده شد و از همه مهمتر ، ابهت پوشالی آمریکا در جهان شکست و مردم دنیا جرات پیدا کردند تا در برابر سیاستهای ستمگرانه آن اعتراض کنند .
در هر سه واقعه به روشنی ردپای نظام سلطه را می توان دید . در تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه و کشتار دانش آموزان و نیز توطئه علیه ملت انقلابی ایران در لانه جاسوسی .
گرچه از آنروزها زمان زیادی گذشته ولی دشمنی استکبار با ملت ما پایان نپذیرفته و همچنان ادامه دارد و هروز در قالبی و شکلی متفاوت . روزی با کودتا و روز دیگر با محاصره سیاسی و اقتصادی و تحمیل جنگ و در نهایت با تهاجم همه جانبه فرهنگی که از همه توطئه های نظام سلطه خطرناکتر و موثر تر بوده و پایههای فکری انقلاب و نظام اسلامی را تهدید می کند و لازم است نسل امروز همانند نسلهای گذشته با شناخت دقیق از نقشه دشمنان با هوشمندی به مقابله با آنها برخیزند و انقلاب و نظام و کشور خود را در برابر توطئه ها بیمه کنند .
یاد شهدا انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و مخصوصاً شهدای دانش آموز و دانشجو گرامی باد .
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر / یاعلی


نوشته شده در  یکشنبه 86/8/13ساعت  8:29 عصر  توسط علی کریمی 
  نظرات دیگران()

<      1   2   3   4   5      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
موضع گیری های شاذ آقای مطهری(نامه به فرمانده سپاه)
پیامی آورده اند - شهدای غواص چه می گویند؟
کمپین من یمنی هستم
[عناوین آرشیوشده]